Menu
Your Cart

VeganDHA 60 vegetarische softgels van Minami Nutrition

VeganDHA 60 vegetarische softgels van Minami Nutrition
VeganDHA 60 vegetarische softgels van Minami Nutrition
-19 %
VeganDHA 60 vegetarische softgels van Minami Nutrition
VeganDHA 60 vegetarische softgels van Minami Nutrition
VeganDHA 60 vegetarische softgels van Minami Nutrition
30,74€
37,95€
 • Voorraad: Op voorraad
 • Model: MINN-MVD12
 • SKU: 33MVD12
 • EAN: 8713975500544

  VeganDHA biedt 250 mg DHA uit microalg Schizochytrium in een vegetarische softgel. Het product is speciaal geschikt voor vegetariërs en veganisten, en voor mensen die om andere redenen geen visoliepreparaten willen gebruiken. Bovendien is er 0,75 mg astaxanthine (uit de alg Haematococcus pluvialis) toegevoegd. 

  DHA ondersteunt de hersenfunctie en het gezichtsvermogen
  Het meervoudig onverzadigd omega 3-vetzuur DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en is daarmee goed voor de hersenfunctie. Verder helpt DHA om scherp te blijven zien en het gezichtsvermogen normaal te houden. Deze gunstige effecten van DHA worden verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

  Ook voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven
  VeganDHA is eveneens uitermate geschikt voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Extra inname van 200 mg DHA per dag door de moeder, naast de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 250 mg EPA en DHA, draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus of zuigeling die borstvoeding krijgt.

  Over astaxanthine
  VeganDHA is aangevuld met astaxanthine. Astaxanthine is een carotenoïde die wordt aangemaakt door plankton, algen, bepaalde planten en micro- organismen. De alg Haematococcus pluvialis die in dit product wordt gebruikt als bron van astaxanthine is de rijkste natuurlijke bron.

  Minami
  Minami is een internationaal visolie-merk dat in Nederland wordt gedistribueerd door Vitals. Minami en Vitals hebben elkaar gevonden door een gedeelde ambitie om voedingssupplementen aan te bieden van de hoogste zuiverheid en kwaliteit.


  Toegestane gezondheidsclaims:

  • DHA ondersteunt de hersenfunctie en het gezichtsvermogen bij volwassenen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA
  • extra inname van 200 mg DHA door de moeder, naast de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 250 mg EPA en DHA, draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en hersenen bij de foetus en bij de zuigeling die borstvoeding krijgt

  Gebruik:
  Als voedingssupplement voor volwassenen. 1 softgel per dag met water innemen, liefst bij een (vetbevattende) maaltijd. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor zuigelingen, kinderen en adolescenten jonger dan 14 jaar.

  Samenstelling per softgel: 
  DHA-concentraat uit algenolie333 mg
  Omega 3-vetzuren250 mg
  Waarvan: 
     DHA (docosahexaeenzuur)250 mg
  Astaxanthine-rijke oleohars7,5 mg
     Astaxanthine 750 µg

  Ingredienten:
  DHA-concentraat uit algenolie (olie van de micro-alg Schizochytrium sp.), bevochtigingsmiddelen: glycerol en carrageen, verdikkingsmiddel: gemodificeerd maïszetmeel, natuurlijk sinaasappelaroma, astaxanthine-rijke oleohars (uit de alg Haematococcus pluvialis),  antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract (Miradoxan), zuurteregelaar: natriumcarbonaat.


  Bevat geen: 
  Gluten, lactose, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.
   
  Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

   

  Dit product is een voedingssupplement (Vetzurenpreparaat).
   
  Houd u aan de aanbevolen dosering.
   
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
   
  Buiten bereik van jonge kinderen houden.
   
  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
   
  Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Schrijf een beoordeling

  Opmerking: HTML is niet vertaald!
  Slecht Goed
  Validatie