Menu
Your Cart

Ubiquinol 100 mg 60 softgels van Vitals

Ubiquinol 100 mg 60 softgels van Vitals
-19 %
Ubiquinol 100 mg 60 softgels van Vitals
39,65€
48,95€
  • Voorraad: Op voorraad
  • Model: VITS-V1682
  • SKU: 33V1682
  • EAN: 8716717001682
  • blijvend in prijs verlaagd
  • van wereldwijde Q10-specialist Kaneka
  • hoge dosering
  • optimale biologische beschikbaarheid
  • in een vegetarische softgelcapsule

Vitals Ubiquinol 100 mg bevat een hoge dosering ubiquinol, de biologisch meest actieve vorm van Q10. In supplementen met Q10 wordt doorgaans de geoxideerde vorm van deze nutriënt, genaamd ubiquinon, toegepast. Geoxideerde Q10 wordt na orale inname grotendeels omgezet in ubiquinol, de gereduceerde vorm van Q10. Dit conversieproces, dat door uiteenlopende oorzaken (zoals op hogere leeftijd) moeizaam kan verlopen, is niet nodig bij gebruik van ubiquinol. Oraal toegediende ubiquinol wordt beter opgenomen en leidt tot een grotere biologische beschikbaarheid dan ubiquinon. In veel situaties zal suppletie met ubiquinol daarom de voorkeur genieten boven gewone Q10.

Kaneka Ubiquinol™ 
Voedingssupplementen met co-enzym Q10 zijn al tientallen jaren beschikbaar, maar in eerste instantie waren dit uitsluitend preparaten met ubiquinon, de geoxideerde vorm van Q10. Dat had te maken met het feit dat ubiquinol bij blootstelling aan lucht of licht gemakkelijk oxideert. Daardoor waren er onoverkomelijke problemen om een supplement te vervaardigen waarin de gereduceerde toestand van de nutriënt behouden bleef. De leverancier van Vitals Ubiquinol, het Japanse bedrijf Kaneka, is er echter met behulp van geavanceerde technologie als eerste in geslaagd een gepatenteerd proces te ontwikkelen waarmee een ubiquinol-supplement van constante kwaliteit kan worden gerealiseerd. Als Q10-specialist met jarenlange ervaring kan Kaneka bovendien garanderen dat Kaneka Ubiquinol™ volledig natuur- en lichaamsidentiek is, en dus de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid heeft.


Toegestane gezondheidsclaims:
Geen.


Gebruik:
1 softgel per dag bij een maaltijd met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.
 
Geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten).


Samenstelling per softgel:

 
Ubiquinol (Kaneka Ubiquinol™)100 mg

Kaneka Ubiquinol™ is een geregistreerd handelsmerk van Kaneka Corp.


Ingrediënten:
Koolzaadolie (Brassica napus), ubiquinol, maïszetmeel (vegetarische softgelcapsule), emulgatoren (diglyceryl mono-oleaat, lecithine [uit soja]), bevochtigingsmiddel (glycerol), stabilisatoren (bijenwas, carrageen, di-natriumfosfaat), kleurstof (karamel).


Bevat geen:
Gluten, lactose, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.
 


 


Dit product is een voedingssupplement.
 
Houd u aan de aanbevolen dosering.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
Slecht Goed
Validatie