Menu
Your Cart

R-Alfaliponzuur 100 capsules van Vitals

R-Alfaliponzuur  100 capsules van Vitals
-19 %
R-Alfaliponzuur 100 capsules van Vitals
36,41€
44,95€
  • Voorraad: Op voorraad
  • Model: VITS-V2115
  • SKU: 33V2115
  • EAN: 8716717002115
  • met Bio-enhanced® natrium-R-lipoaat van GeroNova
  • stabiel en met hoge biologische beschikbaarheid

Alfaliponzuur is een zwavelhoudend vetzuur, dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam. De stof is al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw bekend. In 1957 werd de stof voor het eerst geïsoleerd, en de naam alfaliponzuur gegeven. Alfaliponzuur bestaat uit een keten van acht koolstofatomen, met daaraan gekoppeld twee zwavelatomen. De twee zwavelatomen zijn met elkaar verbonden, waardoor er sprake is van een ringstructuur. Door deze ringstructuur is alfaliponzuur oplosbaar in zowel vet als water, een belangrijke eigenschap.

R-vorm meest effectief
Er zijn twee vormen van alfaliponzuur, namelijk R-alfaliponzuur (de natuurlijke, lichaamseigen vorm) en S-alfaliponzuur (de synthetische vorm). De meeste producten op de markt zijn een mengvorm van deze twee. S-alfaliponzuur komt in de natuur niet voor en is lichaamsvreemd, en kan mogelijk de R-vorm minder effectief maken. Vandaar dat een supplement dat volledig uit de natuurlijke R-vorm bestaat de voorkeur geniet. Het probleem met R-alfaliponzuur is echter dat deze stof vrij instabiel en temperatuurgevoelig is. Producent GeroNova heeft daarom bio-enhanced natrium-R-lipoaat ontwikkeld, waarbij R-alfaliponzuur is gebonden aan het mineraal natrium. Dit zorgt ervoor dat de R-vorm veel stabieler is en een optimale biologische beschikbaarheid heeft. Hierdoor kan er met natrium-R-lipoaat volstaan worden met lagere doseringen dan bij een supplement dat de mengvorm (meestal 50% R- en 50% S-alfaliponzuur) bevat. Vitals R-alfaliponzuur bevat 100 mg R-alfaliponzuur uit natrium-R-lipoaat per plantaardige capsule.

 


Toegestane gezondheidsclaims:
Geen.


Gebruik:
1-2 keer per dag 1 capsule op de nuchtere maag met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.
 
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
 

 

Samenstelling per capsule:

 
R-alfaliponzuur (Bio-enhanced® natrium-R-lipoaat)100 mg

Samenstelling per 2 capsules:

 
R-alfaliponzuur (Bio-enhanced® natrium-R-lipoaat)200 mg

Natrium-R-lipoaat is de biologisch actieve en gestabiliseerde vorm van alfaliponzuur. Bio-enhanced® is een geregistreerd handelsmerk van GeroNova Research Inc.


Ingrediënten:
Natrium-R-lipoaat, rijstconcentraat (Oryza sativa), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel).


Bevat geen:
Gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.


 


Dit product is een voedingssupplement.
 
Houd u aan de aanbevolen dosering.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
Slecht Goed
Validatie