Menu
Your Cart

Psylliumvezels Biologisch 200 gram van Vitals

Psylliumvezels Biologisch 200 gram van Vitals
-19 %
Psylliumvezels Biologisch 200 gram van Vitals
20,21€
24,95€
  • Voorraad: Op voorraad
  • Model: VITS-V3273
  • SKU: 33V3273
  • EAN: 8716717003273
  • ter aanvulling op de dagelijkse vezelinname
  • natuurlijke bron van oplosbare vezels
  • van biologische oorsprong
  • vrij van toegevoegde hulpstoffen

Psyllium is een natuurlijke bron van oplosbare en fermenteerbare vezels. Het wordt gewonnen uit de zaadschil van de zaden van de plant Plantago ovata, die met name in India wordt verbouwd. Een voordeel van psylliumvezels ten opzichte van andere oplosbare vezels, is dat de fermentatie in de dikke darm relatief langzaam verloopt waardoor consumptie van psyllium minder aanleiding geeft tot bijverschijnselen die kunnen optreden bij inname van andere (oplosbare) voedingsvezels, zoals een opgeblazen gevoel. De geadviseerde totale dagelijkse inname van voedingsvezels is 30-40 gram voor volwassenen. Mensen met een te lage vezelinname kunnen als aanvulling op de voeding Vitals Psylliumvezels gebruiken.

Biologisch
De actieve ingrediënten van biologische voedingssupplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch gefabriceerd. Daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat daaronder wordt verstaan. Er worden onder andere geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt. Het instituut Skal Biocontrole controleert of de voorschriften worden nageleefd en of een product biologisch genoemd mag worden. Biologische producten zijn herkenbaar aan de code NL-BIO-01 en het Europees biologisch keurmerk.


Toegestane gezondheidsclaims:
Geen.


Gebruik:

Als voedingssupplement voor volwassenen, 1-2 keer per dag 2 afgestreken maatscheppen (7 gram) vlak voor een maaltijd innemen. Mengen met (ca. 250 ml) water. Na bereiding direct consumeren (omdat het anders snel indikt). Aanvullend nog een glas water drinken. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een maatschep van 10 ml (= ca. 3,5 gram) is bijgesloten.

Na openen beperkt houdbaar.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.


Samenstelling per 2 maatscheppen (7 gram):
 
Psylliumvezels (biologisch)7 gram

Samenstelling per 4 maatscheppen (14 gram):
 
Psylliumvezels (biologisch)14 gram

Ingrediënten:
Psylliumvezels* (Plantago ovata).

* van biologische oorsprong


Bevat geen:
Gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.


Let op:
Inname van psylliumvezels verlaagt mogelijk de opname van bepaalde medicijnen. Neem medicijnen daarom minimaal 1 uur voor de psyllium of minimaal 2 uur erna.


Dit product is een voedingssupplement (Fytonutriënt).
 
Houd u aan de aanbevolen dosering.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
Slecht Goed
Validatie