Menu
Your Cart

Over GrowHealth!

Onze uitgangspunten:

Mensen betrokken bij GrowHealth staan voor een samenleving waarin mensen respectvol naast en met elkaar leven. Een voor iedereen gelijkwaardig leven, waarin samenwerken, delen, geven en nemen een natuurlijk uitgangspunt is. Een samenleving waarin iedereen uniek is. Waar vanuit consensus en respect, gevoeld en gezien wordt naar wat ons verbindt met al dat leeft.

Een Samenleving waarin wij gelukkig zijn met wie we zijn, in plaats van met wat we hebben. Waarin we samen genieten en de tijd nemen voor onszelf en voor elkaar. Een wereld waarin we durven te dromen en de daadkracht vinden om onze dromen te verwezenlijken. Een universum waarin we kunnen groeien, groeien in gezondheid. Opdat we beter kunnen bloeien en zo de vruchten dankzij onze inspanning zoeter smaken en de zaden sterker afrijpen, zodat het potentieel voor de volgende generatie  een diepere en krachtige intentie meekrijgt.


GrowHealth is een relatieve jong en is een logisch vervolg in de levensonderneming van Matijn Goossens. Tijn als bezieler van diverse ondernemingen heeft zijn roots in de Biologisch Dynamische Land- en Tuinbouw en de zorg.  Hij is vader van twee dochters van 14 en 10 en een zoon van 7 jaar.

Met GrowHealth streven we niet naar het grootste assortiment en producten tegen de laagste prijs, maar wel naar een groots assortiment met enkel de beste producten in hun soort. Een compleet assortiment met enkel goede producten met een onberispelijke en buitengewone kwaliteit. Producten kritische geselecteerd zodat u er op kunt vertrouwen dat u het beste krijgt.In het huidige dagelijkse leven is de toxische lading zo groot geworden, dat het verstandig is om dagelijks het lichaam in staat te stellen hiervan te recupereren. Door de combinatie van gezonde verse plantaardige voeding met kruiden, specerijen en superfoods en wanneer nodig terug te vallen op (orthomoleculaire) voedingssupplementen kunnen we veel voorkomen. Een levensstijl met een goede nachtrust, juiste mindset, mindfullness, aandacht en spiritualiteit, dragen bij tot het voorkomen van ziekte en de herstelling van het zelfhelend vermogen van het lichaam.


“Al van kinds af ben ik bezig met natuur, voeding, gezondheid en spiritualiteit. Op jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met een ouder die chronisch ziek was en fysiek niet meer uit bed kon komen. De reguliere dokters in de medicijnen konden niet helpen. Dankzij een natuurgeneeskundige was mijn moeder weer in staat om voor haar gezin te staan."

Inmiddels is moeder de 70 gepasseerd en geniet ze actief van haar pensioen in relatieve gezondheid. Onder andere deze ervaring maakte dat mijn interesse gewekt was. Naast een opleiding biologisch-dynamische land- en tuinbouw en sociaal pedagogie leefde ik in diverse intentionele gemeenschappen en heb ik gewerkt als vrijwiliger, zelfstandige en in loondienst met ouder wordende mens, volwassenen, jongeren en kinderen in instellingen voor gehandicaptenzorg, psychiatrie, terminale thuiszorg, dak- en thuislozen en verslavingszorg. Verder hield ik mij in het verleden bezig met onder andere: reiki, tantra, intuïtieve massage, bijen houden, permacultuur, transitie en universele spiritualiteit. Momenteel volg ik de opleiding tot gezondheidsconsulent aan de Levensschool om mijn kennis uit te breiden, te bestendigen en te kaderen om zo mogelijk een praktijk op te starten.

Als cannaloog publiceerde ik artikelen op internet met mijn initiatief HerbsoftheGods.com aangaande medicinale cannabis en holistische gezondheid. Met HerbsoftheGods.com geef ik voorlichting en workshops over hoe je zelf je gezondheid in eigen handen kan nemen en hoe je de producten die ik maak voor eigen gebruik, zelf ook kunt maken”.


Op verzoek maak ik persoonlijke individuele producten voor mensen om hun gezondheid te ondersteunen. Producten in de vorm van zalven, oliën of kruiden. Door te werken met een intentie voor de individu(en) waar het voor bedoeld is, krijgt het een energetische meerwaarde die de gezondheid nog beter kan dienen.


Producten van het merk GrowHealth worden mens-, dier- en millieuvriendelijk geproduceerd.


  • 100% natuurlijke eetbare ingrediënten.
  • Geen overbodige bewerkingen.
  • Geen overbodige toevoegingen.
  • Vrij van chemicaliën.
  • Vrij van nanotechnologie, PEG, GGO, parabenen, petrochemie, kleurstoffen, siliconen en synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen.


De  jaren lange ervaring als cannaloog met medicinale cannabis en de cannabissector in Nederland en andere landen komen, nu er meer en meer bekend wordt over de voordelen van cannabis voor onze gezondheid, goed van pas. En van zodra cannabis volledig gelegaliseerd wordt, zullen we daar dan ook op inspelen. Ondertussen onder de naam GrowHealth ontwikkelen we een  lijn met voedingssupplementen, verzorgingsproducten en zelfzorgproducten met onder andere CBD en propolis. Echter in België kunnen we deze producten nog niet aanbieden.


Door een transparante houding wensen wij een voorbeeld te zijn en andere mensen te inspireren.


Lees ook onze disclaimer: https://growhealth.eu/disclaimer.


Binnen België en naar Nederland rekenen we € 5,95 verzendkosten aan voor bestellingen onder de € 59,50. Boven dit bedrag verzenden we gratis*