Menu
Your Cart

Over GrowHealth

Onze uitgangspunten

Mensen betrokken bij GrowHealth staan voor een samenleving waarin mensen respectvol naast en met elkaar leven. Een voor iedereen gelijkwaardig leven, waarin samenwerken, delen, geven en nemen een natuurlijk uitgangspunt is. Een samenleving waarin iedereen uniek is. Waar vanuit consensus en respect, gevoeld en gezien wordt naar wat ons verbindt met al dat leeft.

Een samenleving waarin wij gelukkig zijn met wie we zijn, in plaats van met wat we hebben. Waarin we samen genieten en de tijd nemen voor onszelf en voor elkaar. Een wereld waarin we durven te dromen en de daadkracht vinden om onze dromen te verwezenlijken. Een universum waarin we kunnen groeien, groeien in gezondheid. Opdat we beter kunnen bloeien en zo de vruchten dankzij onze inspanning zoeter smaken en de zaden sterker afrijpen zodat het potentieel voor de volgende generatie  een diepere en krachtige intentie meekrijgt.


Wat betreft onze producten komt dit tot uiting in de wijze waarop we ze maken. Veiligheid, traceerbaarheid, en het liefst producten zo dicht mogelijk van bij huis. Waar mogelijk biologische ingrediënten. Een eerlijke goede prijs voor de boer, producent en verwerker. Producten van het merk GrowHealth worden mens-, dier- en millieuvriendelijk geproduceerd. Ons motto: "Alles wat je op je huid smeert, moet je kunnen eten!", nemen we letterlijk. Zoals de Natuur het bedoelt heeft.

Producten van het merk GrowHealth:
  • 100% natuurlijke ingrediënten.
  • Geen overbodige bewerkingen.
  • Geen overbodige toevoegingen.
  • Vrij van chemicaliën.
  • Vrij van nanotechnologie, PEG, GGO, parabenen, petrochemie, kleurstoffen, siliconen en synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen.


Door een transparante houding wensen wij een voorbeeld te zijn en andere mensen te inspireren.


Matijn Goossens

GrowHealth is een relatieve jong en is een logisch vervolg in de levensonderneming van Matijn Goossens. Tijn heeft zijn roots in de Biologisch Dynamische Land- en Tuinbouw volgens Rudolf Steiner, de (Antroposofische) zorg, biologisch bouwen en permacultuur.  Ik heb jaren gewerkt als sociaal pedagoog. Ik kwam in een burn-out en depressie terecht, Ik heb mijn leven omgegooid en zou mijn eigen praktijk openen in voorjaar 2020. De eerste Lockdown kwam er, en ik besloot dan mijn tijd te gebruiken om deze website uit te bouwen om mogelijk nog een bron van inkomsten te kunnen genereren.


Ik publiceer artikelen op internet met mijn initiatief HerbsoftheGods.com aangaande holistische gezondheid, perspectieven aangaande covid, en medicinale cannabis. Ik ben altijd bezig geweest, onder andere met gezondheid, welzijn, natuurlijke oorspronkelijke methodieken, zelfvoorzienend vermogen en spiritualiteit.
Door relatief recent een beweging beginnen te maken die mij noties verschaffen van het ongrijpbare proces van het leven die de belichaamde ruimte verzacht voor syntropie met het heilige geheel.
En tegelijkertijd in dat proces ontdekkend hoe ik vrijheid ook mag beleven als vrij mens, los van de opgelegde beperkingen die een religieus geloof in de "Par le ment"-geregeerde democratie." Door leugens, presumpies en contradicties die ik meen te herkennen te onderzoeken en bloot te leggen.