Menu
Your Cart

L-theanine-SP 60 capsules van Vitals

L-theanine-SP 60 capsules van Vitals
L-theanine-SP 60 capsules van Vitals
-19 %
L-theanine-SP 60 capsules van Vitals
L-theanine-SP 60 capsules van Vitals
L-theanine-SP 60 capsules van Vitals
32,36€
39,95€
 • Voorraad: Op voorraad
 • Model: VITS-V4133
 • SKU: 33V4133
 • EAN: 8716717004133

  In de natuur komen ongeveer vijfhonderd aminozuren voor. Twintig hiervan zijn aminozuren die als bouwstenen dienen voor eiwitten in het menselijk lichaam. L-theanine is een vrij aminozuur dat niet behoort tot de essentiële aminozuren, noch tot de niet-essentiële aminozuren en wordt niet in lichaamseiwitten ingebouwd. Theanine wordt ook wel γ-glutamylethylamide of 5-N-ethylglutamine genoemd en lijkt op glutamine, maar heeft unieke eigenschappen. Het komt in de natuur vrijwel uitsluitend voor in de theeplant (Camellia sinensis) en is mede bepalend voor de smaak van thee.

  Veel producten met L-theanine op de markt maken gebruik van een synthetische vorm van L-theanine, waarbij het molecuul is nagemaakt in de fabriek. Deze manier van produceren wordt niet langer toegestaan door de Europese overheid. Het van oorsprong Japanse bedrijf Taiyo Kagaku Co. Ltd heeft 50 jaar ervaring op het gebied van het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige groene thee-extracten en is een ware specialist te noemen. Zij zijn erin geslaagd een productieproces te ontwikkelen waarbij de L-theanine die van nature aanwezig is in de theeplant uit de bladeren geëxtraheerd kan worden. Het resultaat hiervan is het merkingrediënt Sunphenon© TH30 dat bestaat uit een groene thee-extract met 100% natuurlijke L-theanine. Het extract bevat tevens een kleine hoeveelheid natuurlijk voorkomende cafeïne, per dagdosering ongeveer evenveel als in een kopje groene thee. Vitals maakt voor L-theanine-SP uitsluitend gebruik van Sunphenon© TH30.


  Toegestane gezondheidsclaims:
  Geen.


  Gebruik:
  Als voedingssupplement voor volwassenen, 2-3 capsules per dag tussen de maaltijden door (minimaal een half uur voor, of twee uur na een maaltijd) met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering

  Geschikt voor vegetariërs en veganisten.


  Samenstelling per 2 capsules:

    

  Groene thee-extract (Sunphenon® TH30)

  666 mg

  Waarvan L-theanine

  200 mg

  Samenstelling per 3 capsules:

    

  Groene thee-extract (Sunphenon® TH30)

  999 mg

  Waarvan L-theanine

  300 mg

  Sunphenon® TH30 is een geregistreerd handelsmerk van Taiyo Kagaku Co. Ltd.


  Ingrediënten:
  Groene thee-extract (Camellia sinensis, blad), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), rijstconcentraat (Oryza sativa), zonnebloemolie (Helianthus annuus).


  Let op:
  Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Bevat cafeïne (<13 mg per 2 capsules, <20 mg per 3 capsules). Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen.


  Dit product is een voedingssupplement (Aminozuurpreparaat).
   
  Houd u aan de aanbevolen dosering.
   
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
   
  Buiten bereik van jonge kinderen houden.
   
  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
   
  Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Schrijf een beoordeling

  Opmerking: HTML is niet vertaald!
  Slecht Goed
  Validatie