Menu
Your Cart

Mannavital

Aloe Vera juice platinum 1 L van Mannavital BIO
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010344
Voor de gezondheid van het spijsverteringsstelsel, een normale functie van de darmen en een vlotte lichaamseliminatieALOE VERA JUICE PLATINUM van Mannavital is afkomstig van in Andalusië biologisch verbouwde Aloë vera, waarvan na handmatig oogsten het binnenste bladmerg onmiddellijk wordt gemalen. Het verkregen verse sap ondergaat geen enkele hittebehandeling en er worden geen bewaarmiddelen aan t..
13,57€ 16,75€
Ashwagandha Platinum 60 V-caps van Mannavital BIO
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010339
Ontspant en verhoogt de weerstand tegen stress - Verhoogt het energiepeil en het prestatievermogen - Verbetert het geheugen en concentratievermogen - Draagt bij tot een optimale emotionele balans - Helpt een jeugdig en fris uiterlijk te behouden - Maakt de man meer man en de vrouw meer vrouw Ashwagandha of Indiase ginseng is een wortel die vooral de stressbestendigheid verhoogt en helpt tot r..
13,73€ 16,95€
Astaxanthine Platinum 60 caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010321
Met vitamine E die bijdraagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress door vrije radicalen en die helpt beschermen tegen de invloed van zonlicht en vervuilingHet rozerode pigment astaxanthine wordt ook wel de 'koning van decarotenoïden' genoemd. Onder meer dankzij deze substantie kan de roze zalm honderden kilometers stroomopwaarts zwemmen door turbulente wateren.ASTAXANTHINE PLAT..
15,19€ 18,75€
Boswellia Platinum 60 V-caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010346
Draagt bij tot het behoud van gezonde en soepele gewrichten en stevige botten - Beschermt en verzacht het darmslijmvlies; ondersteunt de gezondheid van het maagdarmstelsel - Draagt bij tot gezonde luchtwegen, helpt vrijer ademhalen ? Ondersteunt de geestelijke functieDankzij een complex van boswelliazuren in zijn hars, kan boswellia (wierook) breed in ons lichaam een verzachtende werking uitoefene..
20,21€ 24,95€
Calmiton 60 tabl van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010121
Met passiebloem dat bijdraagt tot een natuurlijke ontspanning, een betere stressbestendigheid en een gezonde slaap.Een drukke job, een veeleisend gezin, files op de weg, examens... er zijn tal van redenen waarom we soms teveel geestelijke spanning ervaren en we een natuurlijk, ontwennend middel kunnen gebruiken zonder gevaar op nevenwerkingen of afhankelijkheid. Bijzonder aan CALMITON is een door ..
19,40€ 23,95€
Cartilaton 120 V-caps van Mannavital
Meest verkocht -19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010333
Met Curcuma en Boswellia die bijdragen bij tot het behoud van soepele gewrichten - met vitamine C dat bijdraagt tot de normale collageenaanmaak voor de normale functie van kraakbeen - met mangaan dat bijdraagt tot de normale vorming van bindweefsel.De kwaliteit van ons leven wordt in grote mate bepaald door het gemak waarmee we ons kunnen voortbewegen. In de totaalformule CARTILATON zit een ideale..
32,12€ 39,65€
Cat's claw Platinum 60 V-caps van Mannavital
Meest verkocht -19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010300
Draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem - draagt bij tot het behoud van soepele gewrichtenIn het Amazonewoud groeit een imposante liaansoort die zich methaar op kattennagels lijkende doornen omheen woudreuzen slingert: de katsklauw (Uncaria tomentosa). De binnenbast van dezeplant wordt al eeuwen met succes ingezet door de lokale indianenom de weerstand te versterken en soepel te b..
14,33€ 17,69€
Chlorella Platinum 240 V-tabs van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010304
Verhoogt het energiepeil en helpt bij tijdelijke vermoeidheid - ondersteunt de zuivering van het organisme - draagt bij tot de bescherming van cellen tegen vrije radicalen - ondersteunt het immuunsysteem - draagt bij tot de regeneratie van cellen - heeft een positieve invloed op de suiker- en cholesterolspiegelDe 'groene superalg' chlorella heeft per gewichtseenheid de hoogste voedingswaarde in de..
22,64€ 27,95€
Collagen Platinum 306 g van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010343
Draagt bij tot: de normale collageenaanmaak voor de normale functie van de huid, van het kraakbeen en van de botten (dankzij vitamine C) - het behoud van een normale structuur, hydratatie en elasticiteit van de huid met een mogelijke afname van fijne rimpels - het behoud van soepele gewrichten - het behoud van sterke botten (dankzij collageeneiwit)De jeugdigheid, hydratatie en elasticiteit van onz..
23,45€ 28,95€
Cranbioton 60 V-caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010009
Met hibiscusextract dat bijdraagt tot het proper houden van de blaas, een vlotte eliminatie van water en het behoud van een normale functie van de urinewegen. Aangevuld met een werkzaam cranberry-extract én de passende darmbacteriën. De gunstige werking van veenbessen of cranberries is genoegzaam bekend, zeker als zowel pel, zaden als vruchtvlees worden ingezet en ze de juiste hoeveelheid pro..
17,78€ 21,95€
Curcuma Platinum 180 v-caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010345
Draagt bij tot soepele spieren en gewrichten - bevordert de spijsvertering en de vertering van vetten - ondersteunt de lever- en galwerking - helpt als antioxidans beschermen tegen vrije radicalen - draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteemDankzij het uiterst sterke antioxidantencomplex “curcumine”, kan de oranjegele curcumawortel zeer breed de gezondheid bevorderen. Maar grote voor..
47,75€ 58,95€
Curcuma Platinum 60 v-caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010301
Draagt bij tot soepele spieren en gewrichten - bevordert de spijsvertering en de vertering van vetten - ondersteunt de lever- en galwerking - helpt als antioxidans beschermen tegen vrije radicalen - draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteemDankzij het uiterst sterke antioxidantencomplex “curcumine”, kan deoranjegele curcumawortel zeer breed de gezondheid bevorderen. Maargrote voorwa..
21,83€ 26,95€
D-priton 60 v-caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010331
Met saffraan dat bijdraagt tot een positief gemoed en emotionele balans - Met rhodiola rosea dat bijdraagt tot een optimale mentale instelling en meer geestelijk en fysiek prestatievermogen - Met vitamine B6, foliumzuur en vitamine B12 die bijdragen tot een normale geestelijke functie.De stress van het dagelijkse leven, de hoge eisen die aan ons gesteld worden of tegenslagen op allerlei vlak…. ze ..
16,08€ 19,85€
Darmoton 300 gr van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010138
Met blonde psyllium die bijdraagt tot: een vlotte darmtransit - een zachte stoelgang, in het bijzonder welkom gedurende de zwangerschap en bij aambeien - het behoud van een gezonde darmfunctie en normale spijsvertering - het behoud van een normale cholesterol- en triglyceridenspiegelEen normale darmwerking is een basisvoorwaarde voor een goede gezondheid. DARMOTON bevat hiervoor in de eerste plaat..
10,52€ 12,99€
Darmoton Forte 60 caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010003
Met senna dat de transit bevordert en bijdraagt tot een normale darmfunctie - met berk dat de eliminatie van water en het afslanken bevordert - met anijs om darmkrampen te verlichten.Als de inname van vezels onvoldoende helpt of als te omslachtig wordt ervaren, dan kan een preparaat op basis van senna bijdragen tot een goede darmwerking. Om senna optimaal te laten werken en goed te verdragen zonde..
7,77€ 9,59€
Diebaton 60 V-caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010334
Met kaneel, chroom en gymnema die bijdragen tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.Met zink en biotine die bijdragen tot bij tot een normaal metabolisme van de koolhydraten.Gezond eten, meer bewegen en afvallen bij overgewicht zijn de eerste maatregelen voor een betere controle over de bloedglucosespiegel. Daarnaast kan de totaalformule DIEBATON de juiste impuls geven, want het bevat me..
16,16€ 19,95€
Digest enzyme forte 60 V-caps van Mannavital
Meest verkocht -19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010341
DIGEST ENZYME FORTE, totaalpreparaat voor een vlotte spijsvertering en een lichte maagDoor stress, verkeerde voedselcombinaties, verwerkte voedingsmiddelen, verouderen of te snel te eten…. scheiden heel wat mensen te weinig spijsverteringenzymen en maagzuur af. Het gevolg is dat de spijsvertering in de knoop raakt. Klachten zoals een volle maaggevoel, een “baksteen” in de maag, zure oprispingen, m..
12,95€ 15,99€
Dormiton 60 V-caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010348
Met valeriaan, passiebloem en hop die in synergie bijdragen tot een gezonde slaap en een goede nachtrust en die tevens natuurlijk rustgevend werken.Iedereen weet dat een gezonde slaap elementair is voor een goede gezondheid, want tijdens de slaap moeten we zowel geestelijk als fysiek recupereren. Met DORMITON van Mannavital bestaat nu een wetenschappelijk onderbouwd voedingssupplement voor een gez..
12,11€ 14,95€
Gebufferde Vitamine C Platinum van Mannavital 250gr
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010358
Draagt bij tot: een normale werking van het immuunsysteem, ook tijdens en na zware inspanningen - de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress - de normale collageenvorming voor de normale werking van bloedvaten, botten, kraakbeen, tanden, tandvlees en huid – het normaal energieleverend metabolisme - de vermindering van vermoeidheid en futloosheid –een normale werking van het zenuwstelsel - e..
20,21€ 24,95€
Gefermenteerde Rode Rijst + Q10 60 V-caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010021
Gefermenteerde rode rijst draagt bij tot het behoud van normale cholesterolbloedwaarden (10 mg monacoline K/dagdosis)Voor een goede gezondheid van onze vaten is het wenselijk het cholesterolgehalte zo goed mogelijk te beheersen. Naast een gezonde en gevarieerde voeding met voldoende vezels en naast voldoende beweging, kan het natuurlijke fermentatieproduct 'gefermenteerde rode rijst' of 'Red Yeast..
12,11€ 14,95€
Goudsbloembalsem 100 ml van Mannavital
-10 %
Merk: Mannavital Model: MANL-10017
met verse bio-goudsbloemolie en bijenwasIngrediënten: Helianthus Annuus - Simmondsia Chinensis - Cera Alba - Butyrospermum Parkii - CalendulaOffi cinalis - Geraniol - Cymbopogon Martinii Tocopherol - Linalool - Farnesol - Citral - Limonene..
8,99€ 9,99€
Goudsbloemcrème 100 ml van Mannavital
-10 %
Merk: Mannavital Model: MANL-10035
met 10% bio-goudsbloemolieActieve ingrediënten:goudsbloemen gemacereerd in zonnebloemolie, jojobaolie, karitéboter, essentiële olie van Hô-hout...
6,26€ 6,95€
Green tea Platinum 60 V-caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010302
Helpt als bron van antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen - helpt de huid beschermen tegen UV-stralen - draagt bij tot het gezond houden van het hart - helpt de botten gezond te houden. Bevordert de vetverbranding van vetten - helpt op gewicht te blijven - ondersteunt het aflsanken door afname van lichaamsvet. Ondersteunt bij mentale fysieke vermoeidheid - bevordert de alertheid en het con..
14,54€ 17,95€
Heparton 60 caps van Mannavital
Meest verkocht -19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010342
Met mariadistel, kurkuma, wilde artisjok en choline die bijdragen tot het behoud van een normale leverfunctie ? met choline, wilde artisjok en kurkuma die bijdragen tot een normale stofwisseling van vetten ? met vitamine E dat bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stressHet mijden van alcohol, industriële vetten, suiker en witmeelproducten ten voordele van een biologische, on..
18,43€ 22,75€
Ijzer Platinum 60 V-caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010315
Draagt door ijzer en de B-vitamines foliumzuur, B6 en B12 bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid - draagt door ijzer bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam - draagt door ijzer, koper en de vitaminen B12 en C bij tot een normaal energieleverend metabolisme.Niet alle ijzerpreparaten worden even goed verdragen. Bovendien ontber..
8,06€ 9,95€
1 - 25 van 78 (4 pagina's)