Menu
Your Cart

Aansprakelijkheid

Verwerping aansprakelijkheid


De informatie die wij verschaffen wordt steeds met de grootste zorg samengesteld, gecontroleerd en geactualiseerd op basis van recente wetenschappelijke bevindingen. Wij raden u aan om aandachtig de gebruiksvoorwaarden te lezen op of in de verpakking van het product. Deze informatie vervangt echter nooit een deskundige diagnose of therapeutisch advies. Bij twijfel over het gebruik of de geschiktheid van een bepaald product gelieve dan ook eerst een arts, therapeut of deskundige te raadplegen.Adviezen die gegeven worden zijn niet bedoeld ter vervanging van een medische behandeling. Medische diagnose en behandeling dient steeds door een arts te gebeuren.Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, gebrek of nadelige gevolgen die kunnen voortkomen uit foutieve vermeldingen van de fabrikant of technische gebreken, ongepast gebruik, onvoldoende opvolging of onzorgvuldig naleven van de gebruiksvoorwaarden van de producten. Onze aansprakelijkheid kan eveneens niet worden weerhouden voor mogelijke veranderingen aangebracht door de fabrikant en zal in elk geval beperkt zijn tot het bedrag van de bestelling.


De website of ander communicatie van GrowHealth kan links bevatten naar andere websites. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de huidige of toekomstige inhoud van die websites, noch voor de inhoud van externe websites die een link hebben naar de website van GrowHealth. Meningen en standpunten weergegeven, in onze communicatie hoeven niet overeen te komen met die van GrowHealth en/of van onze medewerkers.


Onze voedingssupplementen, gezondheids- en verzorgingsproducten worden niet aangeboden ter vervanging van een gevarieerde voeding of een gezonde levensstijl. Bewaar de producten droog, koel en steeds buiten het bereik van kinderen. Respecteer ook steeds de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH), referentieinname en de houdbaarheidsdatum.

Binnen België en naar Nederland rekenen we € 5,95 verzendkosten aan voor bestellingen onder de € 59,50. Boven dit bedrag verzenden we gratis*