Menu
Your Cart

Cordyceps Biologisch 60 capsules van Vitals

Cordyceps Biologisch 60 capsules van Vitals
-19 %
Cordyceps Biologisch 60 capsules van Vitals
32,36€
39,95€
  • Voorraad: Op voorraad
  • Model: VITS-V3570
  • SKU: 33V3570
  • EAN: 8716717003570
  • met hoogwaardige Cordyceps-MRL™ gekweekt in de Verenigde Staten
  • van biologische oorsprong
  • hoge concentratie fytonutriënten uit zowel mycelium als vruchtlichaam

De Cordyceps sinensis, zoals deze al sinds eeuwen wordt gebruikt in het verre oosten, groeit onder andere in Nepal op een hoogte van meer dan 3000 meter. Omdat Cordyceps onder natuurlijke omstandigheden alleen goed gedijt op deze hoogte, is deze paddenstoel zeer zeldzaam. Cordyceps-MRL™ (de Cordyceps die Vitals gebruikt) wordt geproduceerd in de Verenigde Staten door een producent die in staat is om deze paddenstoel te kweken voor toepassing in een voedingssupplement. 

Productieproces
De kweek vindt plaats onder streng gecontroleerde omstandigheden, zodat zowel het mycelium als het jonge vruchtlichaam van de paddenstoel tot ontwikkeling komt. Als voedingsbodem wordt steriele, biologisch geteelde rijst gebruikt, waarmee gezorgd wordt voor een eindproduct dat vrij is van contaminanten en ongewenste micro-organismen. Er wordt met opzet niet gestandaardiseerd op een bepaalde inhoudsstof omdat in het geval van Cordyceps het gehele complex van voedingsstoffen van belang is. 

Biologisch
De actieve ingrediënten van biologische voedingssupplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch gefabriceerd. Daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat daaronder wordt verstaan. Er worden onder andere geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt. Het instituut Skal Biocontrole controleert of de voorschriften worden nageleefd en of een product biologisch genoemd mag worden. Biologische producten zijn herkenbaar aan de code NL-BIO-01 en het Europees biologisch keurmerk. Er worden onder andere geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt.

 


Toegestane gezondheidsclaims:
Geen.


Gebruik:
Als voedingssupplement voor volwassenen, 2 keer per dag 1-2 capsules bij een maaltijd met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

capsule


Samenstelling per 2 capsules:
 
Cordyceps sinensis (Cordyceps-MRL™, biologisch)1600 mg

Samenstelling per 4 capsules:
 
Cordyceps sinensis (Cordyceps-MRL™, biologisch)3200 mg

Cordyceps-MRL™ is een handelsmerk van Mycology Research Laboratories Ltd en wordt onder streng gecontroleerde omstandigheden geteeld op een kweekbodem van biologische rijst.


Ingrediënten:
Cordyceps* (Cordyceps sinensis, mycelium en vruchtlichaam), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).

* van biologische oorsprong


Bevat geen:
Gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.


Let op:
Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.


Dit product is een voedingssupplement (Fytonutriënt).
 
Houd u aan de aanbevolen dosering.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
Slecht Goed
Validatie