“Er gingen véél meer gezonde levensjaren verloren door de coronamaatregelen dan dat er gered werden”. 
Diverse bronnen


 • Eerst de complete lockdown, maar nadien ook ‘sociale lockdown’ met social distancing, kleine bubbels en verplichte mondmaskers….. het is nu reeds duidelijk dat de coronamaatregelen en de gevolgen ervan veel erger zijn dan de kwaal. En dit zowel op medisch, sociaal, psychisch en economisch vlak.
 • Vanwege de enorme angst voor een corona-infectie hebben zeer veel mensen met hart- en vaatziekten, kanker en andere chronische ziekten, alsook mensen met acute gezondheidsproblemen, tijdens de lockdown niet de dringende medische behandelingen gekregen of operaties ondergaan die ze nodig hadden. Daardoor zijn veel mensen onnodig gestorven, die bovendien vaak nog onterecht als COVID-19- doden werden geregistreerd
 • Coronamaatregelen leiden tot een levensgevaarlijke massahysterie [2]: er is een ongeziene toename van angst, paniek aanvallen, smetvrees, depressiviteit en zelfdoding. Reeds bestaande mentale problemen zijn bij velen verergerd. Angst in combinatie met binnen zitten heeft bovendien een zeer negatieve impact op het immuunsysteem!
 • Er is een sterke toename waargenomen van relatieproblemen, huiselijk geweld, kindermishandeling en alcoholisme
 • Vereenzaming, al een groot probleem in onze maatschappij, neemt nog meer toe. Heel wat mensen in verzorgingstehuizen stierven door isolatie en stress, in plaats van door COVID-19
 • Door afstand nemen, mijden van contacten, mondmaskers dragen, almaar steriliseren van de handen…. krijgt het immuunsysteem van de mens niet meer de impulsen die het nodig heeft om goed te werken. Dit fenomeen staat bekend als de ‘hygiënehypothese’ en leidt tot een zwakkere weerstand die vooral…. een tweede golf van alle mogelijk infecties kan veroorzaken, COVID-19 inkluis.


“Bescherm de mensen met een zwakke immuniteit en zet risicopatiënten in een lockdown. Maar doe dat niet met gezonde mensen”. 
Diverse bronnen


 • In de leeftijdscategorie van 16 tot 70 jaar, waarin zich de werken de bevolk ing bevindt, was de sterfte extreem laag: 0,01 %. Toch werd die voor een groot deel ook in lockdown gezet. Samen met de huidige maatregelen zorgt dat voor een enorme schade op economisch vlak: dat is nu al duidelijk in de horeca, evenementen- en culturele sector, bij fitnesscentra en miljoenen middenstanders en leidde inmiddels al tot heel veel faillissementen. Maar dat is helaas slechts een begin! Er worden 60 miljoen werklozen verwacht in Europa en op dit moment zijn er al 120 miljoen mensen werkloos in India [2].
 • Er dreigt een zeer ernstig conflict te ontstaan: gehersenspoelde mensen die zich ‘politiek correct’ gedragen met mondmaskers, afstand houden en geloven in een vaccinatie, voelen zich superieur en menen zich agressief te mogen afzetten tegen de ‘onverantwoordelijke’ tweederangsburger die al die onzinnige maatregelen (terecht) maar niets vindt.
 • Alles bij elkaar worden de meest kwetsbare mensen in onze samenleving de dupe. De derde wereld wordt een enorm groot slachtoffer van de coronamaatregelen: 100 miljoen mensen zullen de hongerdood sterven door het terugschroeven van de voedselvoorziening en omdat er geen geld meer is voor gezondheidsvoorzieningen en –projecten (terwijl wereldwijd maximaal 1 miljoen mensen zal gestorven zijn aan COVID-19). [2]


1. Dr Erikson, spoedarts; Dr Bodo Schiffmann, KNO-arts; Dr Evelien Peeters, internist; Dr Schöning, huisarts – 2. prof Behaviour and Performance Management Michaéla Schippers


“Laat het virus spreiden onder wie er geen last van heeft, bescherm wie er wel last van heeft. Hoe dat te doen? Vraag het aan de Zweden.”
Dr Luc Bonneux, epidemioloog


Wist U dat? Als men kijkt naar het aantal COVID-19-slachtoffers per miljoen – landen in lockdown het helemaal niet beter deden dan landen zonder lockdown (bv. Zweden)?
Wist U dat de afname in het aantal COVID-19-gevallen al heel duidelijk ingezet was vóór het instellen van de lockdown en dus de lockdown daar niet de verdienste voor kan krijgen?


Lees het vervolg van dit artikel >>> Sterven ‘met ’ COVID-19 in plaats van sterven ‘aan’ COVID-19


Serie ongecensureerde informatie over COVID-19:

 1. Ongecensureerde informatie over COVID-19
 2. ‘Dokters voor de waarheid’ tegen coronaleugens
 3. Positieve PCR-tests zijn pertinent geen synoniem voor ‘besmettingen’ of ‘corona-infecties’ en vertonen grote foutenmarges
 4. Mondmaskers zijn onzin en helpen juist niet tegen COVID-19
 5. 1,5 meter afstand houden of ‘social distancing’ slaat nergens op
 6. Onherstelbare collateral damage door lockdown en andere coronamaatregelen
 7. Sterven ‘met ’ COVID-19 in plaats van sterven ‘aan’ COVID-19
 8. Kinderen: misschien wel de grootste slachtoffers
 9. De nep-oplossing: een nauwelijks werkzaam vaccin, dat bovendien onveilig is
 10. Het allerbelangrijkste blijft: versterk je immuniteit!


Tekst overgenomen en bewerkt uit: BioGezond.
https://www.evolution.be/wp-content/uploads/2020/08/Ongecensureerde-informatie-over-COVID-19.pdf
Tekst en compilatie van gegevens door: Dr Geert Verhelst en Rob Vaes, directeur van De Levensschool VZW.
Wil U meer weten en dieper ingaan op de wetenschappelijke achtergronden? www.viruswaanzin.be