Menu
Your Cart

Probiotica

KYO DOPHILUS MULTI 9 Probiotica van Mannavital  60 caps
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-350210
Synergie van 9 stammen humane, levensvatbare darmbacteriën (The Friendly Trio® met 6 daarbij passende stammen), die bedoeld is voor een grotere diversiteit van de darmflora.Een zeer belangrijk aspect van een gezonde en evenwichtige darmflora is het feit dat ze een groot aantal gunstige bacteriënstammen vertoont. Dergelijke diversiteit is vaak verdwenen bij een westerse levenswijze en kan niet of z..
17,78€ 21,95€
Kyo Dophilus One per day  probiotica 60 caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-350206
Unieke en wetenschappelijk onderzochte synergie van humane, levensvatbare darmbacteriën.Darmbacteriën worden steeds meer voor diverse doeleinden ingezet. Met KYO-DOPHILUS ONE PER DAY bestaat een unieke combinatie van darmbacteriën, die specifiek zijn voor de darm van de mens en die in wetenschappelijke studies hun efficiëntie bewezen hebben. Tot op de houdbaarheidsdatum van dit voedingssupplement ..
14,33€ 17,69€
Microbiol Intiem 60 capsules van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-V2375
probioticum met uitzonderlijk sterke wetenschappelijke onderbouwingbacteriën arriveren levend op de plaats van bestemmingverpakking biedt optimale bescherming van de levensvatbaarheidhoge doseringMicrobiol Intiem van Vitals is een probioticum voor oraal gebruik, specifiek bestemd voor vrouwen. Het combineert de sterk wetenschappelijk onderbouwde stammen Lactobacillus rhamnosus, GR-1 en Lactobacill..
36,41€ 44,95€
Microbiol Kind druppels 1 dagdoseringen van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-V2597
Microbiol Kind van Vitals is een uniek probioticum in druppelvorm, speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf de geboorte en jonge kinderen tot 4 jaar. Zonder smaakstoffen of andere onnodige toevoegingen. Ideaal om op de tepel te smeren tijdens borstvoeding, om toe te voegen aan de flesvoeding of gewoon op een lepeltje te geven. Bevat 1 miljard cfu (colony forming units, oftewel: het aantal levensvatba..
12,11€ 14,95€
Microbiol Platinum 30 capsules van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-V3723
hoogste dosering Lactobacillus rhamnosus, GG van Nederlandbacteriestam met de beste wetenschappelijke onderbouwing ter wereldbeste uit de test in onafhankelijk onderzoek van TNOspeciale verpakking en gecontroleerde productie en opslag bieden optimale beschermingbacteriën arriveren levend op de plaats van bestemmingin een plantaardige capsule uitsluitend aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke br..
28,31€ 34,95€
Microbiol Trio Basis 60 capsules van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-V3327
probioticum met uitzonderlijk sterke wetenschappelijke onderbouwingbacteriën arriveren levend op de plaats van bestemmingverpakking biedt optimale bescherming van de levensvatbaarheidhoge basisdoseringin een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bronMicrobiol Trio Basis van Vitals combineert de sterk wetenschappelijk onderbouwde probiotica-stammen Lactobacillus acidophilus..
28,31€ 34,95€
Microbiol Trio Platinum 60 capsules van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-V3334
probioticum met uitzonderlijk sterke wetenschappelijke onderbouwingbacteriën arriveren levend op de plaats van bestemmingverpakking biedt optimale bescherming van de levensvatbaarheidzeer hoge doseringin een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bronMicrobiol Trio Platinum van Vitals combineert de sterk wetenschappelijk onderbouwde probiotica-stammen Lactobacillus acidophi..
64,76€ 79,95€
1 - 7 van 7 (1 pagina's)