Menu
Your Cart

Mineralen

Elementair Borium  60 ml van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-EBR01
op basis van een zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementenafkomstig uit het Great Salt Lake in Utah, de Verenigde Statenaangevuld met natriumboraatgoed opneembaarVitals Elementair Borium bevat als basis ‘concentrated mineral drops’ (CMD), een speciaal zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake (Utah, USA) met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen (ont..
13,73€ 16,95€
Elementair Chroom 60 ml van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-ECR02
op basis van een zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementenafkomstig uit het Great Salt Lake in Utah, de Verenigde Statenaangevuld met chroomchloridegoed opneembaarVitals Elementair Chroom bevat als basis ‘concentrated mineral drops’ (CMD), een speciaal zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake (Utah, USA) met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen (on..
13,73€ 16,95€
Elementair Magnesium 60 ml van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-EMG04
op basis van een zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementenafkomstig uit het Great Salt Lake in Utah, de Verenigde Statenbevat een hoog gehalte aan magnesiumgoed opneembaarVitals Elementair Magnesium bevat ‘concentrated mineral drops’ (CMD), een speciaal zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake (Utah, USA) met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen (o..
13,73€ 16,95€
Elementair Multi-Trace 60 ml van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-EMT10
een vloeibaar multi-mineralencomplexop basis van een zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementenafkomstig uit het Great Salt Lake in Utah, de Verenigde Statenbevat relevante doseringen zink, koper, borium, selenium, chroom, mangaan en molybdeengoed opneembaarVitals Elementair Multi-Trace bevat als basis ‘concentrated mineral drops’ (CMD), een speciaal zeewaterconcent..
13,73€ 16,95€
Elementair Selenium 60 ml van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-ESE07
op basis van een zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementenafkomstig uit het Great Salt Lake in Utah, de Verenigde Statenaangevuld met natriumselenaatgoed opneembaarVitals Elementair Selenium bevat als basis ‘concentrated mineral drops’ (CMD), een speciaal zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake (Utah, USA) met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen ..
13,73€ 16,95€
Elementair Zink & Koper 60 ml van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-EZC09
op basis van een zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementenafkomstig uit het Great Salt Lake in Utah, de Verenigde Statenaangevuld met zinksulfaat en kopergluconaatgoed opneembaarVitals Elementair Zink & Koper bevat als basis ‘concentrated mineral drops’ (CMD), een speciaal zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake (Utah, USA) met het volledige spectrum mineralen ..
13,73€ 16,95€
Elete™ Sportmineralen 300 ml van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-V3976
goede aanvulling van verloren elektrolyten tijdens het sporten (of met warm weer)geen suikers, geen calorieën, geen geur-, kleur-, smaak- of zoetstoffengemakkelijk in gebruik met behulp van maatbekertjeafkomstig uit het Great Salt Lake in Utah, Verenigde Statengeschikt voor topsporters, getest op de afwezigheid van dopingElektrolyten voor sportersMensen die regelmatig en intensief sporten (bijvoor..
24,26€ 29,95€
IJzer(bisglycinaat) 25 mg 100 capsules van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-V2931
hoogwaardig aminozuurchelaat (ijzerbisglycinaat) van Albion Minerals, Ferrochel®met TRAACS®-kenmerk (The Real Amino Acid Chelate System)maagvriendelijke verbindingsvorm met superieure biologische beschikbaarheidaangevuld met vitamine C, dat de ijzeropname ondersteuntin een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bronIJzer 25 mg van Vitals bevat ijzer in de vorm van ijzerbisg..
19,40€ 23,95€
Jodium Biologisch 100 capsules van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-V3532
Jodium komt in de natuur met name voor in de zee. Op het land is de hoeveelheid jodium erg ongelijk verdeeld. De beste natuurlijke voedingsbronnen van jodium zijn daarom alle producten die uit de zee komen, zoals vis, schaal- en schelpdieren én zeewier. Jodium Biologisch van Vitals is afkomstig van biologisch knotswier dat van nature een rijke bron is van jodium. Het product is gestandaardiseerd o..
12,11€ 14,95€
Kalium 200 mg 100 capsules van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-V2092
goed opneembare, organische mineraalverbindingin een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bronVitals Kalium 200 mg bevat kalium in de organisch gebonden en zeer goed opneembare vorm van kaliumcitraat. In het lichaam is kalium, samen met natrium en chloride, een van de belangrijkste elektrolyten. Elektrolyten zijn mineralen in ionische vorm (dat wil zeggen niet in verbindi..
19,40€ 23,95€
Magnesium(bisglycinaat) 100 mg 120 tabletten van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-V2696
hoogwaardig aminozuurchelaat (magnesiumbisglycinaat) van Albion Mineralsmet TRAACS®-kenmerk (The Real Amino Acid Chelate System)verbindingsvorm met superieure biologische beschikbaarheidmet taurinemet NZVT-keurmerk: geschikt voor topsporters, getest op dopingVitals Magnesium 100 mg met Taurine bevat magnesium in de vorm van magnesiumbisglycinaat. Hierbij is ieder magnesiumdeeltje krachtig gebonden..
24,26€ 29,95€
Magnesium(bisglycinaat) 100 mg 60 tabletten van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-V2689
hoogwaardig aminozuurchelaat (magnesiumbisglycinaat) van Albion Mineralsmet TRAACS®-kenmerk (The Real Amino Acid Chelate System)verbindingsvorm met superieure biologische beschikbaarheidmet taurinemet NZVT-keurmerk: geschikt voor topsporters, getest op dopingVitals Magnesium 100 mg met Taurine bevat magnesium in de vorm van magnesiumbisglycinaat. Hierbij is ieder magnesiumdeeltje krachtig gebonden..
13,73€ 16,95€
Magnesium(citraat) 100 mg 100 capsules van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-V3211
goed opneembare, organische mineraalverbindingin een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke brongemakkelijk te slikkenMagnesium(citraat) 100 mg van Vitals bevat magnesium in de goed opneembare, organische vorm van magnesiumcitraat. Veel producten met magnesium zijn in tabletvorm omdat daar meer in past. En die tabletten zijn vaak groot omdat magnesium veel ruimte inneemt. N..
16,16€ 19,95€
Selenium 200 mcg 100 capsules van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-V0722
goed opneembare, organische mineraalverbindingbevat een hoge doseringin een vegetarische capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bronSelenium (ook wel seleen) is een essentieel spoorelement. In dierlijke en plantaardige producten komt het voor in zowel organische vorm (selenomethionine of selenocysteïne) als anorganische vorm (seleniet of selenaat). De organische vormen worden anderhalf ..
20,21€ 24,95€
Silicium Platinum  30 ml van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010308
Draagt bij tot: gezonde en glanzende haren, mooie en sterke nagels en een gladde en elastische huidSilicium is een sporenelement dat een cruciale rol speelt in de aanmaak van gezonde bindweefsels overal in ons lichaam. Helaas worden vele vormen van silicium niet goed opgenomen en zijn ze dus amper werkzaam. SILICIUM PLATINUM bevat met choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur een bijzondere, biolog..
21,83€ 26,95€
Zink Platinum  60 v-caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Model: MAVL-010317
Draagt bij tot: een normale werking van het immuunsysteem - het behoud van een normaal gezichtsvermogen - de instandhouding van normale botten, haren, nagels en huid - een normaal metabolisme van koolhydraten en vetzuren - een normale eiwitsynthese - het behoud van normale testosterongehalten in het bloed - een normale vruchtbaarheid en voortplanting - de bescherming van cellen tegen oxidatieve st..
7,82€ 9,65€
Zink(bisglycinaat) 15 mg 100 capsules van Vitals
-19 %
Merk: Vitals Model: VITS-V3587
hoogwaardig aminozuurchelaat (zinkbisglycinaat) van Albion Mineralsmet TRAACS®-kenmerk (The Real Amino Acid Chelate System)verbindingsvorm met superieure biologische beschikbaarheidkleine, gemakkelijk te slikken capsule zonder koperZink 15 mg van Vitals bevat zink in de vorm van zinkbisglycinaat. Hierbij is ieder zinkdeeltje krachtig gebonden (gecheleerd) aan twee (bis) moleculen van het aminozuur..
14,54€ 17,95€
1 - 17 van 17 (1 pagina's)