Menu
Your Cart

Propolis

Propolis + pompelmoesextract  50 ml van Ladrôme BIO
-10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
Een optimale synergie om de winter te trotseren!Voedingssupplement met gehalte aan totaal bioflavonoïden: 700 mg/100 ml.Dit biologisch concentraat van ladrôme combineert de weldadige werking van het bijenafweerproduct propolis met een potent pompelmoespittenextract. Pompelmoespitten versterken de weerstand van het organisme en helpen zo verkoudheden te bestrijden.Door traditionele verwerkingswijze..
€ 9,17 € 10,19
Excl. BTW:€ 8,65
Propolis bonbons  50 gr van Ladrôme BIO
Meest verkocht -10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
Bio keelpastilles om op te zuigen vanaf de eerste kou. Propolis + plantenextracten + essentiële oliën.De propolis keelpastilles van ladrôme bevatten:20 % bio honing;geconcentreerd bio propolisextract;geconcentreerde extracten van bio echinacea en salie;bio essentiële oliën van citroeneucalyptus en eucalyptus globulus.Gebruik:Meerdere malen per dag een propolis keelpastille opzuigen. Afgeraden voor..
€ 3,41 € 3,79
Excl. BTW:€ 3,22
Propolis capsules ademhaling & immuniteit  30 caps van Ladrôme BIO
-10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
Propolis + essentiële oliën van Eucalyptus globulus en pepermunt die de geprikkelde keel verzachten. Thym CT Thymol die bijdraagt tot een sterke weerstandGebruik:3 bio capsules per dagIngrediënten:bevat per 3 capsules:Olie-extract van propolis: 840 mg, waarvan 25 mg propolis.Essentiële oliën van Eucalyptus globulus: 75mg / van Tijm CT thymol: 45 mg / van Pepermunt: 30 mg..
€ 8,24 € 9,15
Excl. BTW:€ 7,77
Propolis extract 7,25%  50 ml van Ladrôme BIO
-10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
Onmisbaar in de winter!Voedingssupplement met een gemiddeld gehalte aan totaal flavonoïden van 15 mg/ml.Het propolisextract van ladrôme wordt strikt aangemaakt volgens de voorschriften van de Farmacopee, waarbij de bio propolis wordt gemacereerd in een mengsel van bio alcohol en water. Dankzij dit procedé wordt een kwaliteitsextract verkregen, rijk aan actieve componenten.Het propolisextract van m..
€ 6,07 € 6,75
Excl. BTW:€ 5,73
Propolis Fyto'rub 45 gr van Ladrôme BIO
Meest verkocht -10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
Borstbalsem met propolis en BIO essentiële oliën.Fyto'rub is een natuurlijke, aromatische borstbalsem, die een synergie bevat van 7 BIO essentiële oliën, gekend om hun bijdrage tot gemakkelijk ademen: eucalyptus radiata + ravintsara + tea tree + pepermunt + grove den + zeeden + rozemarijn CT kamfer. De lokale aanwending van deze balsem zorgt snel voor een aangenaam warmtegevoel en verlichting.Gebr..
€ 8,09 € 8,99
Excl. BTW:€ 6,69
Propolis Fyto-lipstick 5 ml van Ladrôme BIO
-10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
Beschermende lippenbalsem op basis van propolis en planten, voor zachte, gezonde en maximaal beschermde lippen gedurende het hele jaar!Fyto'stick bevat:bio propolisextractvitamine Esheaboterplantaardige oliën en oliemaceraten van plantenbijen- candelilla- en carnaubawasbio essentiële oliën van zoete sinaasappel en tea treeGebruik:Zo vaak als nodig aanbrengen op de lippen die getroffen zijn door ku..
€ 4,67 € 5,19
Excl. BTW:€ 3,86
Propolis gommetjes met eucalyptus  45 gr van Ladrôme BIO
-10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
Op basis van bio geconcentreerd propolisextract en bio essentiële olie van eucalyptus radiata.Gebruik:4 à 5 maal per dag een gommetje laten smelten in de mond. Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar. Vervaardigd in een atelier waar ook eieren en noten verwerkt worden.Ingredienten: Arabische gom*, ruw rietsuiker*, tarwe glucosestroop* (gegarandeerd zonder gluten), geconcentreerd propolisextract*..
€ 4,22 € 4,69
Excl. BTW:€ 3,98
Propolis gommetjes met ravintsara  45 gr van Ladrôme BIO
-10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
Op basis van geconcentreerd propolisextract en bio essentiële olie van ravintsara.Gbruik:4 à 5 maal per dag een gommetje laten smelten in de mond. Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar. Vervaardigd in een atelier waar oook eieren en noten verwerkt worden.Ingrediënten: Arabische gom*, ruwe rietsuiker*, tarweglucosesiroop* (gegarandeerd zonder gluten), propolisextract*, essentiële olie van ravin..
€ 4,37 € 4,85
Excl. BTW:€ 4,12
Propolis gommetjes met sinaas  57 gr van Ladrôme BIO
-10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
Op basis van bio geconcentreerd propolisextract en bio essentiële olie van zoete sinaasappel.Gebruik:4 à 5 maal per dag een gommetje laten smelten in de mond. Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar. Vervaardigd in een atelier waar ook eieren en noten verwerkt worden.Ingrediënten:Arabische gom*, ruwe rietsuiker*, tarweglucosesiroop* (gegarandeerd zonder gluten), propolisextract*, essentiële olie..
€ 4,22 € 4,69
Excl. BTW:€ 3,98
Propolis Immuno +  ampules 20x10 ml van Ladrôme BIO
-10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
Een optimale en natuurlijke synergie om met gerust gemoed te overwinteren.Bron van vitamine C die bijdraagt tot de normale functie van het immuunsysteem en die helpt vermoeidheid te verminderen.Immuno + van ladrôme is een voedingssupplement bestaande uit:bio propolisextract;bio perssap en -extract van echinacea die bijdragen tot het versterken van de natuurlijke weerstand van het organisme;bio kon..
€ 17,33 € 19,25
Excl. BTW:€ 16,34
Propolis keel- & mondspray  30 ml van Ladrôme BIO
Meest verkocht -10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
De natuurlijke keelverzorging! Honing + propolis + plantenextracten.De mond- en keelspray van ladrôme is een voedingssupplement bestaande uit:13 % bio honingbio propolisextracteen synergie van 5 bio plantenextracten:echinacea, salie en tijm om de keel te verzachten en tot rust te brengen;smalle weegbree en goudbloem, voor een optimale mondhygiëne.Gebruik:2 à 4 verstuivingen per dag. Afgeraden voor..
€ 4,67 € 5,19
Excl. BTW:€ 4,41
Propolis Neus'Stick 1 ml van Ladrôme BIO
-10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
Zakinhalator, eenvoudig in gebruik en transport.Bevat bio propolisextract en een synergie van bio essentiële oliën: eucalyptus radiata + ravintsara + grove den + pepermunt + rozemarijn CT kamfer.Gebruik:De inhalator in een neusgat aanbrengen en diep inademen. Afgeraden voor kinderen jonger dan 7 jaar. Afgeraden in geval van overgevoeligheid aan kamfer.Ingrediënten:Eucalyptus* (Eucalyptus radiata),..
€ 3,14 € 3,49
Excl. BTW:€ 2,60
Propolis neusspray 30 ml van Ladrôme BIO
-10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
Voor een goede neushygiëne en voor een natuurlijke snelle en blijvende verlichting. Propolis + planten + zeezout.De bio neusspray van ladrôme bevat:bio propolisextract;zeezout;bio tijmhydrolaat (60%) en bio tijm- en echinacea-extracten die helpen vrijer te ademen door de neus.bio venkelextract die bijdraagt tot een goede neushygiëne.Gebruik: 1 à 2 verstuivingen in elk neusgat, 's morgens en 's avo..
€ 5,30 € 5,89
Excl. BTW:€ 4,38
Propolis Siroop suikervrij 150 ml van Ladrôme BIO
-10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
Een complete formule om met gerust gemoed de winter te trotseren! Honing + propolis + plantenextracten + essentiële oliën.De propolis siroop van ladrôme is een voedingssupplement bestaande uit:40% bio honingbio propolisextract11 bio plantenextracten en essentiële oliën:echinacea die bijdraagt tot het verhogen van de natuurlijke weerstand van het organisme;salie en tijm die de geprikkelde keel tot ..
€ 7,10 € 7,89
Excl. BTW:€ 6,70
Propolis tabletten + acerola en echinacea  40 tabl van Ladrôme BIO
Meest verkocht -10 %
Merk: Ladrôme Voorraad: 2 - 9 Dagen
Elke dag fit en goedgeluimd! Propolis + acerolakers + echinacea.De biologische kauwtabletten zijn voedingssupplementen bestaande uit:bio propolispoeder die per dag 10 mg totaal flavonoïden aanvoert;bio echinacea (Echinacea purpurea)bio acerolakers (Malpighia punicifolia), bron van vitamine C die bijdraagt tot de normale functie van het immuunsysteem en die helpt vermoeidheid te verminderen;natuurl..
€ 9,49 € 10,55
Excl. BTW:€ 8,96
1 - 15 van 16 (2 pagina's)