Menu
Your Cart

Nieuws & Actualiteiten RSS Feed

21 Aug Ongecensureerde informatie over COVID-19
Support 0 270
Wie een beetje kritisch durft nadenken en zijn gezond verstand gebruikt, beseft dat de mainstream media, de megalomane medische experts die erin worden opgevoerd en de “puppet on a string-politiekers” door massahypnose een surrealistisch universum..
20 Aug Dokters voor de waarheid tegen coronaleugens
Support 0 232
Wist U dat onnoemelijk veel artsen niet akkoord gaan met de extreem negatieve en leugenachtige manier waarop in de pers bericht wordt over COVID-19 en met de buitenproportionele en onnodige strenge maatregelen opgelegd door de overheid?Sommigen bl..
19 Aug Positieve PCR-tests zijn pertinent geen synoniem voor ‘besmettingen’ of ‘corona-infecties’ en vertonen grote foutenmarges
Support 0 453
Op het moment dat de ziekenhuisopnames wegens en de sterfte door COVID-19 een zeer laag peil bereikten en men bovendien zag dat mensen die in juli door COVID-19 ziek werden, dit deden met veel minder ernstige verschijnselen dan in maart (vanwege d..
18 Aug Mondmaskers zijn onzin en helpen juist niet tegen COVID-19 [1], [2]
Support 0 268
Ze zijn niet alleen zeer ernstig vrijheidsberovend, mondmaskers (tenzij van chirurgische kwaliteit, gedragen in de verzorging van en door COVID-19-slachtoffers) zijn onzinnige maatregelen die zelfs contraproductief kunnen werken! “Symptoomvrije..
17 Aug 1,5 meter afstand houden of ‘social distancing’ slaat nergens op!
Support 0 214
In het wetenschappelijk tijdschrift “The Lancet” (dat al een negatief artikel over het nut van hydroxychloroquine bij COVID-19 introk wegens totaal verkeerde opzet), verscheen op 1 juli een overzichtsartikel dat stelde dat er voldoende onderbouwin..
16 Aug Onherstelbare collateral damage door lockdown en andere coronamaatregelen [1]
Support 0 169
“Er gingen véél meer gezonde levensjaren verloren door de coronamaatregelen dan dat er gered werden”. Diverse bronnen Eerst de complete lockdown, maar nadien ook ‘sociale lockdown’ met social distancing, kleine bubbels en verplichte mondmaskers…..
1 - 6 van 16 (3 pagina's)