Menu
Your Cart

Nieuws & Actualiteiten RSS Feed

31 Oct Lockdown wegens COVID-19 19% korting op alle voedingssupplementen bij GrowHealth.
Support 0 1526
Wegens hoge telling van positief geteste mensen is België in Lockdown... ...alle voedingssupplementen nu met 19% korting bij GrowHealth.  Om uw gezondheid te ondersteunen kunt u alle voedingssupplementen uit ons assortiment nu met 19% korting bestell..
21 Aug Ongecensureerde informatie over COVID-19
Support 0 2636
Wie een beetje kritisch durft nadenken en zijn gezond verstand gebruikt, beseft dat de mainstream media, de megalomane medische experts die erin worden opgevoerd en de “puppet on a string-politiekers” door massahypnose een surrealistisch universum..
20 Aug Dokters voor de waarheid tegen coronaleugens
Support 0 7149
Wist U dat onnoemelijk veel artsen niet akkoord gaan met de extreem negatieve en leugenachtige manier waarop in de pers bericht wordt over COVID-19 en met de buitenproportionele en onnodige strenge maatregelen opgelegd door de overheid?Sommigen bl..
19 Aug Positieve PCR-tests zijn pertinent geen synoniem voor ‘besmettingen’ of ‘corona-infecties’ en vertonen grote foutenmarges
Support 0 3489
Op het moment dat de ziekenhuisopnames wegens en de sterfte door COVID-19 een zeer laag peil bereikten en men bovendien zag dat mensen die in juli door COVID-19 ziek werden, dit deden met veel minder ernstige verschijnselen dan in maart (vanwege d..
18 Aug Mondmaskers zijn onzin en helpen juist niet tegen COVID-19 [1], [2]
Support 0 2713
Ze zijn niet alleen zeer ernstig vrijheidsberovend, mondmaskers (tenzij van chirurgische kwaliteit, gedragen in de verzorging van en door COVID-19-slachtoffers) zijn onzinnige maatregelen die zelfs contraproductief kunnen werken! “Symptoomvrije..
17 Aug 1,5 meter afstand houden of ‘social distancing’ slaat nergens op!
Support 0 1291
In het wetenschappelijk tijdschrift “The Lancet” (dat al een negatief artikel over het nut van hydroxychloroquine bij COVID-19 introk wegens totaal verkeerde opzet), verscheen op 1 juli een overzichtsartikel dat stelde dat er voldoende onderbouwin..
1 - 6 van 17 (3 pagina's)