Menu
Your Cart

Aqualine 18 waterfilter glazen tank van 12 liter (Op voorbestelling)

 Aqualine 18 waterfilter glazen tank van 12 liter (Op voorbestelling)
 Aqualine 18 waterfilter glazen tank van 12 liter (Op voorbestelling)
Nieuw Meest verkocht
 Aqualine 18 waterfilter glazen tank van 12 liter (Op voorbestelling)
 Aqualine 18 waterfilter glazen tank van 12 liter (Op voorbestelling)
Aqualine 18 waterfilter glazen tank van 12 liter (Op voorbestelling)
€ 275,00
Excl. BTW: € 227,27
 • Voorraad: Op voorbestelling
 • Model: AQUA-18-GLA
 • Weight: 7.00kg

Beschikbare opties

TIJDELIJK UITVERKOCHT, op voorbestelling beschikbaar!


###

Vanwege Coronacrisis en de impact hiervan is de wereldwijde vraag naar Waterfiltersystemen sterk gegroeid, op korte tijd zagen we de vraag verdubbelen. De producent/importeur heeft problemen met het aanvullen van zijn voorraad. Internationaal containervervoer heeft grote tekorten aan containers en draait met grote vertragingen. Ondertussen is de productiecapaciteit verdubbeld, echter om die producten hier te krijgen en de achterstanden weg te werken, vraagt van iedereen helaas nog wat geduld.

U kunt geheel vrijblijvend enkel op voorbestelling Aqualine waterfilterssystemen bestellen. In volgorde van binnenkomst van betaalde reserveringen zullen de systemen uitgeleverd worden.

Wanneer u de bestelling betaalt weet u zeker dat er 1 gereserveerd wordt. U kunt ieder moment de bestelling annuleren en uw geld terug krijgen. Voorlopig is er nog geen zicht wanneer de filtersystemen vanuit voorraad leverbaar worden.

###


Het Aqualine 18 waterfilter is een 5-in-1 filtersysteem dat o.a. GenX, virussen, bacteriën, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert. Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.


Aqualine 18 waterfilter – De voordelen


 • Glazen opvangtank
  De prachtige glazen opvangtank van deze Aqualine 18 is ambachtelijk geproduceerd in een traditionele glasblazerij in Zuid-Korea. Het blauwe glas is bedoeld om uv licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken.
 • Uitstekende filtering
  Uitgebreide filtering door middel van een keramisch voorfilter van 0,2 micron (0,0002 mm) en een  multifilter met of zonder Redoxfilter. Hierdoor worden onder andere GenX, virussen, bacteriën, zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor en hormoonresten voor gemiddeld 99% uit het water gefilterd.
 • Alkalisch of niet-alkalisch
  Bij de bestelling heeft u de keuze tussen een alkalisch of niet-alkalisch systeem. Bij de alkalische versie met PH-ring wordt de pH van het gefilterde water verhoogd met 1-1,5 pH punt tot licht basisch water. Bij het niet-alkalische systeem zonder PH-ring wordt het gefilterde water pH neutraal van rond de 7,3.
 • Gemak
  Zonder moeite maakt u van kraanwater heerlijk gefilterd mineraalwater, nooit meer gesjouw met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig).
 • Besparingen
  Bespaar op de hoge kosten van (ongefilterd) flessenwater en spaar het milieu. Kraanwater kost in Nederland gemiddeld € 1,40 per 1.000 liter.
 • Uitstekende smaak
  De koolstof verwijderd ook nare geurtjes en smaakjes uit het water. Ervaar daardoor de heerlijke smaak van gefilterd water.
 • Onderhoudsarm
  Slechts eenmaal per jaar de filters vervangen en eenmaal per drie jaar de mineraalstenen.
 • Calamiteiten
  Met de Aqualine 12 kunt u van regen- of slootwater drinkwater maken, daarom is dit waterfilter zeer geschikt bij calamiteiten.


Configuraties:

Diverse configuraties mogelijk:
Bij uw bestelling moet u een keuze maken uit de volgende configuraties (bij elke configuratie wordt een keramisch filter geleverd):


 • Standaard
  Bestaat uit een meerstappenfilter + Cormac ring. Deze versie is niet-alkalisch (€ 275) De cormacring zorgt voor remineralisatie van het water. Zowel  het meerstappenfilter als de cormacring dienen jaarlijks vervangen te worden.

 • Mineraal
  Bestaat uit een meerstappenfilter + losse mineraalstenen i.p.v. de Cormac ring. Deze versie is niet-alkalisch (€ 285) De stenen remineraliseren het water en de stenen dienen eens in de drie jaar vervangen te worden.

 • Alkalisch
  Bestaat uit een meerstappenfilter + een pH ring + losse mineraalstenen. De pH ring maakt het water alkalisch (€ 295)

 • Redox + Cormac ring – Nieuw
  Bestaat uit een Redox meerstappenfilter + Cormac ring. Het Redox filter heeft een sterke anti-oxidant werking en maakt het water alkalisch (€ 295)

 • Redox + mineraalstenen – Nieuw
  Bestaat uit een Redox meerstappenfilter + losse mineraalstenen. Het Redox filter heeft een sterke anti-oxidant werking en maakt het water alkalisch (€ 305)


De werking

1e fase – het keramische filter


Dit filter zit in de opvultank en heeft een fijnheid van 0,2 micron (0,0002 mm). Met dit voorfilter haalt u al een groot deel van de vervuiling uit het water waaronder bacteriën, onopgeloste calcium en magnesium deeltjes. Het water gaat langzaam door het filter heen en druppelt dan in het meerstappenfilter.


2e stap – het nieuwe generatie meerstappenfilter

U heeft de keuze tussen het standaard of het Redox filter.

Het standaard filter bevat een combinatie van actieve koolstof, met zilver geïmpreneerde actieve koolstof, zeoliet en silica zand. Hiermee worden o.a. geuren, smaken, chemicaliën, carcinogene stoffen, chloor, pesticiden, zware metalen, hormoon – en medicijnresten,  THMs (TriHaloMethaan) verwijderd.

Het Redox filter bevat behalve de hiervoor genoemde stoffen ook magnesium en bio keramische bolletjes. Deze toevoeging zorgt ervoor dat de pH van het water wordt verhoogd met gemiddeld 1 – 1,5 pH punt en dat de ORP (Oxidation Reduction Potential) waarde wordt verlaagd, waardoor het water een sterke anti oxidant werking krijgt. Hierdoor kunnen vrije radicalen minder schade aanrichten in uw lichaam.


3e stap – het alkalisch/basisch maken met de pH ring


Wanneer u geen Redox optie neemt bij uw filter, kunt u kiezen voor een pH-ring om uw water alkalisch te maken. Bij uw bestelling is dit een keuze. Als u kiest voor de alkalische versie dan wordt het systeem met een pH ring geleverd. Deze ring is gevuld met magnetiet balletjes, toermalijn balletjes, alkalische balletjes en magnesium balletjes. De ring verhoogt de pH waarde van het water met gemiddeld 1 – 1,5 pH punt tot licht basisch water. Hoe hoog de pH van het water wordt hangt dus af van uw kraanwater. Wanneer u kiest voor een pH-ring vervalt de Cormac-ring en heeft u mineraalstenen nodig om het water te remineraliseren.


Meer weten over basisch water klik hier.


4e stap – het mineraliseren met mineraalstenen


Tijdens het uitgebreide filterproces wordt een deel van de mineralen uit het water gefilterd. In de onderste tank liggen Elvan mineraalstenen. Een bijzonder vulkaangesteente wat slechts op een paar plekken op onze aarde voorkomt. De Elvan stenen in de Aqualine systemen komen uit Zuid-Korea. Deze poreuze stenen bevatten van 18 verschillende mineralen die langzaam aan het gefilterde water worden afgegeven. De hoeveelheden die hierbij vrijkomen zijn vergelijkbaar met de mineralen die in natuurlijk water worden aangetroffen. Een deel van deze Elvan stenen zijn met colloïdaal zilver geïmpregneerd. Hierdoor kan er geen bacteriewerking plaatsvinden in het stilstaande water. Het water is hierdoor wekenlang houdbaar. Deze optie is noodzakelijk, wanneer u geen Cormac ring neemt om plaats te maken voor een PH-ring


5e fase – het vitaliseren


Vitaliseren is een bijzonder proces waarbij de natuur wordt nagebootst. Water in de natuur zal zich nooit een in rechte lijn voortbewegen zoals ons drinkwater door buizen wordt gepompt. Het water in de natuur komt tegen een steen of een andere oneffenheid in de rivier, valt langs een waterval naar beneden of wordt door een bocht gestuwd. Hierbij wordt het water in een werveling gebracht waarbij de watermoleculen (H20) door middel van waterstofbruggen een mooie structuur krijgen. De magneetkraan bevat 4 verschillende magneten van 1200 Gauss. De plus en de min van deze magneten liggen om en om. Hierdoor wordt een werveling gecreëerd zoals dit ook in de natuur gebeurd. Door de magneetwerking worden er kleinere clusters van de watermoleculen gemaakt.Specificaties


Artikel:  AQV 18 Waterfilter van glas

Type: 4-in-1 waterfiltersysteem
Inhoud: 12 liter in de onderste glazen opslag tank en 6 liter in de bovenste opvul tank
Afmetingen: Hoogte: 53 cm  |  Doorsnee: 32 cm
Gewicht: 6,2 kg
Techniek: Meerstappen filtratie d.m.v. zwaartekracht
Aantal filters: 1x keramisch filter en 1x meerstappenfilter
pH ring: 1x
Mineraalstenen: 1 set van 1000 gram, hiervan is +/- 300 gram met zilver geïmpregneerd
Garantie: 2 jaar
Glas: loodvrij borosilicaat glas

Levering: Inclusief filters, pH ring voor 1 jaar en zilver/mineraalstenen voor 3 jaar

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
Slecht Goed
Validatie