Menu
Your Cart

Over GrowHealth

Onze uitgangspunten

Mensen betrokken bij GrowHealth staan voor een samenleving waarin mensen respectvol naast en met elkaar leven. Een voor iedereen gelijkwaardig leven, waarin samenwerken, delen, geven en nemen een natuurlijk uitgangspunt is. Een samenleving waarin iedereen uniek is. Waar vanuit consensus en respect, gevoeld en gezien wordt naar wat ons verbindt met al dat leeft.

Een samenleving waarin wij gelukkig zijn met wie we zijn, in plaats van met wat we hebben. Waarin we samen genieten en de tijd nemen voor onszelf en voor elkaar. Een wereld waarin we durven te dromen en de daadkracht vinden om onze dromen te verwezenlijken. Een universum waarin we kunnen groeien, groeien in gezondheid. Opdat we beter kunnen bloeien en zo de vruchten dankzij onze inspanning zoeter smaken en de zaden sterker afrijpen zodat het potentieel voor de volgende generatie  een diepere en krachtige intentie meekrijgt.


Wat betreft onze producten komt dit tot uiting in de wijze waarop we ze maken. Veiligheid, traceerbaarheid, en het liefst producten zo dicht mogelijk van bij huis. Waar mogelijk biologische ingrediënten. Een eerlijke goede prijs voor de boer, producent en verwerker. Producten van het merk GrowHealth worden mens-, dier- en millieuvriendelijk geproduceerd. Ons motto: "Alles wat je op je huid smeert, moet je kunnen eten"! nemen we letterlijk. Zoals de Natuur het bedoelt heeft.

Producten van het merk GrowHealth:
  • 100% natuurlijke ingrediënten.
  • Geen overbodige bewerkingen.
  • Geen overbodige toevoegingen.
  • Vrij van chemicaliën.
  • Vrij van nanotechnologie, PEG, GGO, parabenen, petrochemie, kleurstoffen, siliconen en synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen.


Door een transparante houding wensen wij een voorbeeld te zijn en andere mensen te inspireren.Matijn Goossens

GrowHealth is een relatieve jong en is een logisch vervolg in de levensonderneming van Matijn Goossens. Tijn heeft zijn roots in de Biologisch Dynamische Land- en Tuinbouw en de zorg.


“Al van kinds af ben ik bezig met natuur, voeding, gezondheid en spiritualiteit.  Ik publiceer artikelen op internet met mijn initiatief HerbsoftheGods.com aangaande holistische gezondheid, perspectieven aangaande covid en medicinale cannabis. Ik ben altijd bezig geweest met gezondheid en natuurlijke alternatieven. Met HebsoftheGods.com geef ik onder andere voorlichting en workshops over hoe je zelf je gezondheid in eigen handen kan nemen en hoe je de producten die ik maak voor eigen gebruik, zelf ook kunt maken”.